Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





















Електронна петиція: Життя народу повинно залежати від самого народу

22 июля 2018, 21:20

Пропозиція від Народу:
Пропонуємо підвищити ефективність керування країною.
Життя народу повинно залежати від самого народу – від його свідомості, а не від інтересів окремої групи людей. 

Підписати петицію - https://petition.president.gov.ua/petition/44634


Так уже повелося, що з давніх-давен у різних країнах світу видавались і по нинішній день пишуться закони для нас, людей. Закони, завдяки яким люди мали би жити добре. І обростають ці закони цілою армією службовців, чиновників – аж до департаменту юстиції. І все це – для нас, на наше благо. Та чи на благо? Уже сам факт того, що ці закони переписуються, свідчить про їхню недосконалість. А як же вони можуть бути досконалими, якщо народ не бере в цьому участі, адже кожна людина сама повинна брати участь у створенні і прийнятті будь-якого закону, – тоді й Закони будуть справедливі! І потреба їх переписувати, звісно-ж відпаде. 

Звертаємось до всіх свідомих громадян з проханням підтримати розповсюдження ідеї: 
"Повернути народу право контролювати свою владу". 
За це ж стояли на Майдані(і на першому і на другому). Як це зробити – ми детально написали в ПРОПОЗИЦІЇ ВІД НАРОДУ.

Цю Декларацію почали створювати в 14-тому році після того як почалася війна у нашій країні. Зробили в Інтернеті оголошення. Бажаючих приїхати і проаналізувати ситуацію – відгукнулися біля 50-ти простих звичайних людей. По зерняткові відбирали цінніші пропозиції. А також, протягом наступних років її доповнювали і коректували. 22 лютого 2018 року в річницю трагедії на Майдані вирішили її оприлюднити для всіх людей. 
Ця Декларація створена з метою перенаправлення енергії злоби, ненависті, яка призводить до ворожнечі між людьми, на енергію доброзичливості, взаєморозуміння та співпраці між усіма громадянами. 

Ми, народ України, що Духом сильний, вільний, єдиний та мудрий, справедливий, патріотичний, сміливий, щирий, привітний, хазяйновитий та відповідальний… беремо на себе відповідальність за прийняття своїх рішень. 
Проаналізувавши ситуацію в країні, ми, українці, – дійшли до такого висновку: кожний народ зобов’язаний формувати та контролювати владу, творити Закони, своє Майбутнє, свою Долю!

Тому пропонуємо – змінювати країну саме із формування влади: 
Формування народної влади!
1. Прокурора, суддю, начальника поліції, дільничного… обирати місцевими жителями.
2. Дуже важливо! Висувати кандидата у народні депутати – кращого з кращих, а не кращого з гірших. 
3. До своїх обов’язків депутат повинен приступати після того, як він насправді розпродасть, а не перепише на родичів свою бізнесову справу. А всі свої статки покладе у Національний банк України на свій рахунок. В гривнях. Тоді і гривня буде стабільною, і не буде спокуси створювати для народу ілюзію благополуччя, а насправді – інфляцію, яка спорожнює кишені простого народу. 
4. Надати народу право голосувати за ті закони, які приймаються у Верховній Раді України. А щоб люди голосували по совісті,(голосувати можна навіть з мобільних телефонів) результати голосування повинні зберігатись довічно, щоб діти, онуки, правнуки змогли завжди побачити, за які цінності їх дідусь віддавав свій голос. Тоді і закони будуть справедливими, і голоси купувати відпаде потреба.
5. Обирати до Верховної Ради України депутата не більше як на три роки. 
6. Депутатів, котрих обирають за партійними списками, або тих, які перебувають у коаліції, фактично позбавляють права висловити власну думку, а точніше – голосувати на свій розсуд. (Уявіть ситуацію: дванадцять суддів Конституційного Суду в черговий раз збираються розглянути одну із важливих справ, і перед процесом десять із них договорились і об’єднались в коаліцію. Як ви думаєте, яким буде рішення? Правильно! – рішення буде таким, яким був «договорняк»). Такі депутати народу не потрібні! Вони не здатні приймати рішення за покликом Душі, тому пропонуємо: партійні списки та коаліцію скасувати! 
7. Виборці повинні мати право відкликати достроково того депутата, якого вони обрали.
8. Дуже важливо! Народе! Обирай кандидата у народні депутати людину, яка проживає серед простого народу. В свою чергу, народному депутату також буде корисно жити серед простого люду – от тоді і будуть написані вперше для людей, справедливі, мудрі, далекоглядні, довгоочікувані закони в Україні! Тоді і Європа! захоче приєднатися до нашого способу життя! 
9. Терміново! Створити сприятливі умови для тих, хто займається виробництвом! Залишити один податок 5% з продажу кінцевому споживачу. (виробництво повинно бути тільки екологічно чистим).
10. 70% економічного та воєнного потенціалу країни повернути у державну власність!
11. Дуже важливо! Бюджет країни повинен складатись з зароблених, а не позичених грошей. А на керівництво країною не повинно витрачатися більше як 3% цього ж бюджету! 
12. Ухвалити Закон, який заборонить продаж нашого національного багатства України – Матінки Землі. Землею, як і Вітчизною не торгують! Наші діди та прадіди відстоювали її нерідко ціною власного життя і вимінювати Вітчизну на папірці – це зрадити тих, хто віддав за неї життя, це втратити свою совість, гідність, втратити себе як людину. 
13. Повернути народу його природне право – Право на свій простір. Там людина зможе будувати власний будинок, вирощувати свої улюблені квіти, багатолітні рослини, посадити ліс, сад, а також мати свої грядки, які будуть годувати її сім’ю, і не тільки, отримати реальне право – за її бажанням (максимум протягом року) отримати безкоштовну частку землі у розмірі 1-го га (чи трішечки більше) для облаштування на ній свого РОДОВОГО ПОМІСТЯ. Земля і вирощена на ній продукція не повинні обкладатись жодним податком. 
14. Звертаємось до кожного громадянина: Добродії! Настав час відповідально поставитись до вибору депутата. Цього разу все буде залежати від Вас! ОБИРАЙТЕ ТИХ ДЕПУТАТІВ, КОТРІ ПІДТРИМУЮТЬ ІДЕЮ КОНТРОЛЮВАТИ СВОЮ ВЛАДУ. 

P.S. Ми хочемо жити у справедливій країні. Хочемо, щоб таке право мали наші діти, онуки і правнуки, хочемо, щоб у цій країні було чим пишатись і що захищати. Ця ідея дозволяє у неконфліктний спосіб вирішувати всі проблеми, що будуть виникати у нашого народу з різних причин. Ця ідея дає можливість кожній людині – творити своє життя й водночас життя своєї країни. А також: запрошуємо до співпраці людей, яким майбутнє нашої країни хочеться бачити квітучим. Друже!, звертаюсь до тебе з проханням переслати цю ідею своїм близьким друзям. Хай ця ідея стає Національною!

https://petition.president.gov.ua/petition/44634



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---







Copyright 2006-2024 © Международная газета "Родная газета"
Информационная политика международной газеты «Родная газета» http://rodnaya.bytdobru.info/o-gazete/#anchor164
Копирование материалов приветствуется. Будем благодарны за ссылку на наш сайт.
Ответственность за содержание информации несёт её автор.
Разработка сайта http://devep.ru