Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий



Хорошие газеты
Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):











Группы
















Вирішальний крок

26 августа 2013, 19:49

 

Надсилаємо Вам копію нашого листа  Президенту України і Прем'єр-міністру України  від 22 серпня 2013р.
Дякуємо за Вашу увагу.
 
З повагою
+ Тимотей, ЧСВВр
Єпископ-секретар Візантійського Вселенського Патріархату
 
Львів, 24.08.2013p.Б.
 
Адреса: Візантійський Вселенський Патріархат, вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491, Україна
 
 
www.vkpatriarhat.org.ua , www.uogcc.org.ua , www.bcp-video.org.ua , www.bcp-news.org.ua ; [email protected]  
 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Президенту України
 
 
В.Ф. Януковичу
 
 
 
Прем'єр-міністру України
 
 
M.Я. Азарову
 
 
Вирішальний крок
 
 
 
 
 
Шановний пане Президенте!
 
 
Шановний пане Прем'єр-міністре!
 
 
Наближається 22-га річниця Незалежності України. Однак саме цими днями Україна стоїть на порозі втрати не тільки незалежності, але й на порозі фізичного і морального геноциду через Євроінтеграцію.
 
 
У минулому на Україну нападали турки і татари, які спалювали села, відрізали людям вуха, викрадали дітей, винищували цілі території.
 
 
Сучасна Євроінтеграція – це викрадання дітей у люблячих батьків. Викрадених дітей віддають педофілам, гомосексуалістам і психопатам для сексуального знущання. Тоді діти стверджують, що вже не є ні хлопчиком, ні дівчинкою, але що є гендер-гермафродитами. Далі вкраденим дітям даватимуть психотропні препарати для порушення психіки, і будуть їх мучити т.зв. психотерапіями. Деякі з них будуть продаватися як матеріал на органи. З них сформують агресивних злочинців, які вимордують народ і знищать самі себе сексуальними збоченнями, наркотиками, СНІДом і евтаназією. Тут йдеться про запрограмований геноцид молодого покоління і всього народу.
 
 
Це все цими днями загрожує Україні через асоціацію і вступ до омріяного раю ЄС. Ці найбільші злочини проти людства оманливо називають «права», «захист», «толерантність». Політики і народ, замість того, щоб усіма силами боротися за порятунок, з великим ентузіазмом прагнуть опинитися в цій євро-пропасті! А того, хто хотів би врятувати їх від цього самогубства, вважають найбільшим ворогом. Це плід запрограмованої брехні.
 
 
 
А) Економічна область
 
 
14 серпня 2013 Росія на декілька днів зупинила на кордоні поставки українського експорту. Це мало привернути увагу економістів, політиків і цілого народу до того, якою на сьогодні є реальність.
 
 
1) Втрата незалежності: Якщо Україна залишиться незалежною державою, то зможе вільно торгувати з Росією, так само, як Білорусь чи Казахстан. Якщо вступить в ЄС, втратить свій національний суверенітет і питання торгівлі буде вирішувати вже не Київ, а Брюссель.
 
 
2) Неконтрольований імпорт: Росія попередила, що у підготовленій Угоді про асоціацію України з ЄС є пункт, яким Україна зобов’язується приймати європейські продукти практично без контролю! Тобто повинна приймати, наприклад, м'ясо та інші продукти без ветеринарно-санітарних перевірок. Україна стане ринком збуту неякісних і небезпечних продуктів.
 
 
3) Економічний колапс: З іншого боку, Україна не зможе експортувати свою продукцію, тому що ЄС буде ставити такі штучні умови і норми, що українські продукти доведеться продавати за ціною нижче собівартості, що призведе до краху економіки. Росія не ставить абсурдних вимог, і на даний час є найбільшим і найвигіднішим торговим партнером для України.
 
 
Якщо б Росія надалі блокувала експорт з Україна, Україна до кінця 2013 року зазнала б збитків в 2,5 мільярда доларів.
 
 
Коли Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС, імпорт з ЄС зросте до 4 мільярдів доларів. Цим повністю ліквідують український ринок і доведуть Україну до економічного колапсу. Багато підприємств закриється і настане  щорічне падіння ВВП щонайменше на 3%.
 
 
4) Борг єврозони: У першому кварталі 2013 року борг досягнув історичного максимуму – 85,9% від ВВП (валовий внутрішній продукт), або 11,1 трильйона євро. Обсяг державного боргу в усіх країнах ЄС зріс до 92,2% від ВВП. Серйозна ситуація є в Греції, де в кінці першого кварталу 2013 року державний борг становив 160% від ВВП, у той час як в 2012 році цей показник склав 136%. Такі проблеми загрожують Італії – борг 130% від ВВП, Португалії – 127% від ВВП, а Ірландії – 125,1% від ВВП. Зазначимо, що до вступу в ЄС ці країни, а особливо Греція, процвітали. Вступивши до ЄС, Україна успадкувала б трильйонні борги.
 
 
5) Збереження незалежності та економічний розвиток: На відміну від членства в ЄС, членство в Митному союзі (MC) призводить до збереження національної незалежності. За даними Інституту економіки і прогнозування, загальний економічний ефект оцінюється в $219 млрд., тобто плюс $12,2 млрд. для вітчизняного ВВП.
 
 
 
Б) Моральна область
 
 
1 липня 2013 р. в ЄС вступила Хорватія. Вже наступного місяця, в серпні, ЄС змушує країну прийняти закон про псевдо-подружжя гомосексуалістів. Цим руйнує моральні підвалини народу, ліквідує сім'ю і християнські цінності, на яких була побудована Хорватія і ціла Європа. Свої економічні угоди і т.зв. дотації ЄС передумовлює прийняттям аморальних законів, які призводять не тільки до повної втрати національності та державності, а й до морального і фізичного автогеноциду особи, сім’ї і народу.
 
 
Вступ до ЄС для України є економічним і моральним самогубством. ЄС просовує злочини проти людства, якими є узаконення викрадання дітей у люблячих батьків і їх деморалізація.
 
 
У Франції за рік викрали 110 000 дітей. Проти злочинних законів маніфестувало мільйон людей, але безрезультатно. У Болгарії на знак протесту проти злочинів ЄС кілька патріотів померло болісною смертю через самоспалення – але також безрезультатно. Україна ще має останній шанс до порятунку.
 
 
Питання т.зв. благодійних організацій з Заходу: Їхні гроші не служать на благо України, але для підриву національної стабільності. По суті, йдеться про міжнародну корупцію і створення структури зрадників народу. Потрібно, за прикладом Росії, видворити ці організацій, а їх українських союзників притягнути до суду за співпрацю в запланованому геноциді українського народу. В закуліссі цих антиукраїнських програм стоїть і таємна асоціація українських масонів та їх відгалуження. І їхню приховану руйнівну діяльність, яка загрожує безпеці та стабільності держави, слід викрити, справедливо покарати і заборонити. Для шпигунів і державних зрадників завжди існували найважчі покарання.
 
 
 
 
 
В) Покаяння
 
 
Чому люди такі сліпі і байдужі щодо такої великої небезпеки, яка стосується кожного з них особисто? Чому сліпо вірять брехні і не хочуть чути правду? Біблія відповідає: „Гинуть, бо любові до правди не прийняли” (2 Сол.2,10). Бог хоче врятувати нас, але народ мусить каятися!
 
 
Людина перед собою і перед Богом не хоче визнати свій гріх. Людина закриває очі перед найосновнішою реальністю, якою є її власна смерть, Божий суд, вічне життя або вічне прокляття після смерті. А далі людина ігнорує найбільшу заповідь: „Любити Бога і любити ближнього!” (Мт.22,37-40). Людина не хоче відвернутися від фальшивої віри, пов'язаної з забобонами, віщуванням, екстрасенсами ... Через індуїстську йогу та буддійські бойові мистецтва, які в корені пов’язані з поклонінням демонам, обманені християни зраджують віру і відкриваються поганському індуїзму і буддизму. Деякі політики за гроші і кар'єру просовують гендер-збочення, викрадання дітей і зраду народу.
 
 
Цього року святкуємо ювілей Хрещення Київської Русі. Сатана в подобі Перуна був символічно вкинений до Дніпра не тільки за часів св. Володимира, але й цього року! Кожен християнин хай зробить крок віри: „Наблизьтесь до Бога і Бог наблизиться до вас” (Як.4,8).
 
 
На жаль, ЄС та інші наддержавні організації, під впливом ілюмінатів і сатаністів, тепер свідомо знищують християнство зсередини і зовні та готують пекло на землі і після смерті. Злочини проти людства називають позитивними термінами і втілюють їх не раптовими скачками, але поступовими кроками через зміни законів.
 
 
Україна цього року повинна чинити покаяння – відвернутися від брехні, яка є всередині людини і яку  використовують демагоги ЄС. Це покаяння – відкинення брехні і прийняття Правди, яка веде до теперішнього і вічного спасіння.
 
 
Україна повинна зробити радикальний крок – обрати пріоритет моральних і християнських цінностей та відкинути гомосексуалізм і викрадання дітей. Це збереже і економіку, і майбутнє народу.
 
 
Конкретні кроки:
 
 
1) Хай українці цього ювілейного року обновлять Хрещення і за прикладом Візантійського Патріархату відречуться сатани, якого символізував Перун, і демонів ЄС, які просувають ювенальну юстицію, гендер-шизофренію, наркоманію, евтаназію і духа антихриста.
 
 
2) Україна не може підписати самогубну Угоду про асоціацію і вступ в ЄС, а навпаки – повинна  зберегти свою державну незалежність і зміцнити економіку. Для цього якнайшвидше треба прийняти членство в MC.
 
 
3) Україна повинна скасувати всі злочинні т.зв. зміни до законів, які дозволяють аморальний гендер-гомосексуалізм, викрадання дітей у люблячих батьків та інші злочинні закони, що суперечать Конституції України.
 
 
 
За Бога і за Україну!
 
 
+ Ілля
 
 
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату
 
 
 
+  Методій, ЧСВВр                  + Тимотей, ЧСВВр
 
 
Єпископи-секретарі
 
 
 
Львів, 22.08.2013р.
 
 
 
Копії:
 
 
- Депутатам Верховної ради України
 
 
- Президенту РФ В.В.Путіну
 
 
- Депутатам Державної Думи РФ
 
 
- ЗМІ

--- Подпишись на рассылки и газеты... --- --- Информационная политика газеты... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---

Поделиться в соц. сетях

Нравится







Copyright 2006-2023 © Международная газета "Родная газета"
Информационная политика международной газеты «Родная газета» http://rodnaya.bytdobru.info/o-gazete/#anchor164
Копирование материалов приветствуется. Будем благодарны за ссылку на наш сайт.
Ответственность за содержание информации несёт её автор.
Разработка сайта http://devep.ru