Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





















Вступ до ЄС = тотальна втрата розуму

21 ноября 2013, 16:38

Заклик українському народу

Вступ до ЄС = тотальна втрата розуму

Вступ до ЄС нам сугестивно подається як крок до престижного єврораю. Насправді мова йде про клоаку аморальних збочень. Так звані європейські цінності насправді є антицінностями, тобто духовними і моральними фекаліями. Мова йде про пріоритет політики, яким є гомосексуалізм, педофілія, інцест, зоофілія, садомазохізм, гендер-шизофренія, жорстоке викрадання і тиранія дітей в т.зв. індустрії усиновлення. Тут йдеться не тільки про фекалії, але й про організований міжнародний злочин проти людства. Йдеться про систему найтяжчих злочинів, яких не чинили ні людожери, ні фашисти, ані інші звірські системи, які існували на нашій планеті. По суті йдеться про сатанізацію особи, тотальну ліквідацію основної клітини суспільства, якою є сім’я, та про запланований автогеноцид цілих народів.

Президент ЄС Х. ван Ромпей 9 листопада 2013 року в Берліні заявив, що поняття «нація» і «батьківщина» в ЄС повинні бути викинені на звалище історії, «надія на відновлення ідентичності – це ілюзія…» (див. http://www.newsbalt.ru/detail/?ID=15980)

Економічний рай?

Смішно, що економічну ситуацію в ЄС змальовують як щось «най-, най-, най-», однак не справжні економісти, які бачать реальність, але – євролобісти. Економічний розвиток є всього лиш позитивним терміном, яким прикривають реальне економічне самогубство.

Підписання цієї економічної угоди пов’язане з виконанням абсурдних умов в соціальній, моральній та юридичній сфері. Вимагають, щоб Україна зреклася свого власного суверенітету, змінила всі справедливі закони і узаконила аморальні збочення гомосексуалізму. Це веде до самогубства дочасного і вічного. Йдеться про розлад особистості передусім через гендер-шизофренію, коли чоловік може про себе стверджувати, що він є жінкою і навпаки. Вже не дозволяється розрізняти між чоловіком і жінкою, але тепер є лише якийсь біоробот, позбавлений совісті й розуму та опанований найрізноманітнішими демонами. По суті це є запланована сатанізація українців, щоб вони через ЄС-антизакони самі скоїли самогубство. Прийняття самогубних середників є умовою євроінтеграції. Цього не прийняв би навіть пацієнт-параноїк із психлікарні. Однак кард. Гузар і його масонська група «1 грудня» разом з монс. Шевчуком попри все це просувають євроінтеграцію.

Як насправді виглядає т.зв. економічний розвиток згідно візії ЄС? Йдеться про поступовий цілковитий економічний колапс, який сьогодні бачимо в Греції, Болгарії, Іспанії, Португалії, Італії… Є трагедією, що питання економіки вирішує не фахівець, але демагог. Не береться до уваги реальність, але ірреальність і брехня. Які можуть бути плоди? Самогубство економіки.

Що стосується лібералізації візового режиму, то це є вигодою не для нас, але для Заходу. Без контролю в Україну будуть ввозити хімічні відходи для т.зв. видобування сланцевого газу, якого тут немає! Йдеться про заплановане отруєння водних ресурсів на території Львівщини та Івано-Франківщини. Це є другий Чорнобиль, який депутати обох областей самі підписали.

В Еквадорі фірма «Шеврон» цілковито знищила природу. Коли Еквадор вимагав відшкодування, фірма «Шеврон» подала Еквадор в Міжнародний суд в Гаазі. На територіях промислового буріння населення почало масово вмирати від раку, багато дітей народжуються з вродженими вадами, а вода стала абсолютно непридатною до вжитку.

Євроспекулянти мають принцип: «Хочеш з нами вести торгівлю? Тоді ти повинен знищити свою економіку, щоб все купувати від нас і бути в абсолютній залежності від нас».

Що торгівельна угода має спільного з зміною державних законів, з скасуванням моральних цінностей і з ліквідацією сім’ї?

ЄС дешево нам не продасть необхідні газ і нафту. Ми маємо своє вугілля і залізну руду. Однак ЄС вимагає, щоб ми не добували власного вугілля, але хоче нас змусити його дорого купувати в них. Також і електричну енергію забороняє використовувати з власних електростанцій, але змушує нас купувати дорогу, яку виробляють вітроелектростації. Умовою асоціації з ЄС також є і те, щоб ми приймали продукцію з Заходу без контролю.

Яка це мусить бути страшна маніпуляція ЗМІ, щоб людина на конкретні реальні вигоди, на чітку перспективу незалежності, економічної самостійності, захисту моральних цінностей, кричала: «Геть, ми цього не хочемо, ми хочемо бути від всіх цих вигод незалежними!» Але того, що людину ліквідує, людина під впливом цієї маніпуляції страшенно прагне, наче б це був якийсь неповторний шанс.

Такий рівень професійного обману і брехні, який презентується зараз в євро-содомі, не був в жодному тоталітарному суспільстві. Найбільшою трагедією є, що вершина цього лобізму знаходиться в церковних структурах. Православні, католицькі і протестантські церковні лідери закликали народ, щоб обрав євро-содомізм і викрадання дітей. Як зразок до наслідування вчинили ще й жест – поїхали з візитом в Брюссель.

Народний депутат України Степан Курпіль каже, що сьогодні маємо іти вперто до цілі, яким є євро-содом. І до цього додає: «Бо хто на правильному шляху – тому Бог допомагає».

В ЄС вже діє індустрія усиновлення, і вона потребує ще й Україну, як джерело матеріалу для бізнесу на дітях. Заплановано щороку забирати 35-50 тис. дітей згідно паризької моделі. Пропозиція з боку ЄС є такою: Мусите змінити закони, схвалити Гаазьку конвенцію на експорт живого матеріалу – дітей, і тоді ми з вами укладемо асоціацію. Закон 2342 євроінтегристи обійшли, але його суть просовують в інший спосіб (омбудсмен Лутковська).

Умовою євроінтеграції також є прийняття в Україну всіх циганів з ЄС. Три мільйони українців працює закордоном. Відповідно до законопроекту 3403 сьогодні їм загрожує те, що в них відберуть 3,5-5 млн. дітей – т.зв. євросиріт.

Наступною умовою євроінтеграції є ліквідація прокуратури і судової системи та передання силових структур в руки дивних спасателів української економіки. Підписувати асоціацію такою ціною можуть лише люди, які вже не мають ні розуму, ні совісті. Однак це самогубство будуть за допомогою маніфестації 24 листопада просовувати євроінтегристи, які насправді намагаються здійснити автогеноцид народу.

ЄС – це не Європа. Європа була побудована на Божих і природних законах. ЄС є антиєвропою, сміттєзвалищем, помийною ямою.

За Бога і за Україну!



+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату



+ Маркіян, ЧСВВр

Глава УП ГКЦ



Львів, 21.11.2013р.





Синод єпископів УП ГКЦ; вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491

www.uogcc.org.ua; www.community.org.ua, [email protected]



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---







Copyright 2006-2024 © Международная газета "Родная газета"
Информационная политика международной газеты «Родная газета» http://rodnaya.bytdobru.info/o-gazete/#anchor164
Копирование материалов приветствуется. Будем благодарны за ссылку на наш сайт.
Ответственность за содержание информации несёт её автор.
Разработка сайта http://devep.ru