Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





















Проект скасування Суду Європейського Союзу

17 декабря 2013, 20:25

 

Надсилаємо Вам копію нашого листа Урядам і народам держав-членів ЄС: «Проект скасування Суду Європейського Союзу».

Дякуємо за Вашу увагу.

З повагою

Секретаріат Візантійського Вселенського Патріархату

Львів, 17.12.2013р.Б.

Адреса: Візантійський Вселенський Патріархат, вул. Соснова, 3, Львів - Брюховичі, 79491, Україна

www.vkpatriarhat.org.ua, www.bcp-video.org.ua, www.bcp-news.org.ua; [email protected]

============================================================================

Урядам і народам держав-членів ЄС

 

Проект скасування Суду Європейського Союзу

 

Суд Європейського Союзу (СЄС) встановляє, що верховенство європейського права є абсолютним. Воно застосовується до всіх внутрішньодержавних актів держав-членів ЄС, незалежно від того, чи вони були прийняті до або після узаконення даного Європейського акта. Засада верховенства поширюється і на судочинство. Коли внутрішньодержавне законодавство вступає в протиріччя з європейським законодавством, СЄС приймає рішення як найвища компетентна інституція, і проти його рішення не можна відкликатись. Маастрихтський договір розширив компетенцію Суду Європейського Союзу на стільки, що він може активно вимагати (через штрафи, пеню) виконання свого рішення від держав, які цього не зроблять добровільно.

Європейське законодавство працює за принципом прецедентного права. 12 грудня СЄС у Люксембурзі видав рішення C-267/12. Цим не лише зрівняв у правах гомосексуальні реєстровані партнерства з т.зв. гомосексуальними «подружжями», але навіть проголосив, що ці два псевдо-зв’язки є рівні з природнім подружжям чоловіка та жінки.

Суд Європейського Союзу вчинив найбільший злочин проти людства і проти найосновніших прав кожного громадянина і кожного народу. Глобально, проти всіх конституцій європейських держав, він узаконив  інструмент автогеноциду суспільства під назвою «одностатеві шлюби». Конституція гарантує всім громадянам в Європі основні права і свободи. Рішенням СЄС ці права і свободи всіх громадян ЄС були скасовані. Суд Європейського Союзу встановив єдиний державний режим, який поставив  понад усі уряди і все законодавство.

Основною клітиною суспільства є сім'я, що складається з чоловіка, жінки і дітей – і так було у всіх цивілізаціях від початку світу. Якщо б не було сім'ї, то цивілізація б зникла. Поставити  збочені стосунки двох чоловіків на рівень природного подружжя є, з одного боку, ознакою божевілля, а з другого – ознакою злочинності, яка прагне повного знищення сім'ї і даного народу. Тут не йдеться про рівноправ’я, а йдеться про привілеювання збочення і пряму атаку на сім'ю. Вже саме існування нормальної сім'ї вважається дискримінацією цих псевдо-зв’язків двох збоченців. СЄС своїм рішенням запроваджує злочинні норми і ліквідує основні природні принципи справедливості і права. Також ліквідує і нормальні умови життя та розвитку людської особистості. Такий злочин не дозволив собі легалізувати і найбільш тоталітарний режим, який коли-небудь існував у світі.

Крім того, гомосексуальні шлюби є тараном, який прокладає шлях до всіх форм злочинності та збочень. Тоді настає легалізація педофілії, інцесту, зоофілії, некрофілії, садомазохізму та інших т.зв. сексуальних орієнтацій, які вже стали сучасним правом людини. Наступним псевдо-правом є легалізація наркотиків, евтаназії...

Найжорстокішим наслідком є т.зв. усиновлення дітей. Система прийомних сімей передбачає узаконення викрадання дітей з нормальних сімей.

Сьогодні дітей віддають, передусім, гомосексуалістам. Діти опиняються в середовищі, яке їх деморалізує і нищить.

Так звані одностатеві шлюби створюють середовище, де зло сприймається як добро, а збочення як норма. Крім того, йдеться про духовне рабство, психічний розлад і фізичне відхилення. Якщо таким людям доручають дитину, яка некритично вбирає в себе атмосферу, в якій живе, це створює передумови для того, щоб дитина стала злочинцем і збоченцем, який не матиме навіть мінімальних життєвих засад. Шлюб двох гомосексуалістів по відношенню до суспільства є, з одного боку, мертвою клітиною, а з іншого – інфікуванням дітей, яких їм віддали в жертву. Крім того, кінцева мета цих т.зв. одностатевих шлюбів – повністю витіснити сім'ю. Псевдо-сім'я збоченців є основою нового злочинного суспільства, яке отримує цілком суперечливі норми, що призводять до самознищення. Узаконення покарання за т.зв. гомофобію скасувало все справедливе законодавство, тому що скасувало презумпцію невинності.

Злочинна система викраде у батьків дитину, віддасть її у т.зв. прийомну сім'ю збоченців, а батьки ще й платять і працюють на цих злочинців, які розбещують їх власну дитину! А що відбувається з майном, яке мала успадкувати дитина? Воно передається безпосередньо державі чи стає майном Суду Європейського Союзу або прямо наддержавної касти? Тут йдеться про тотальне втілення несправедливості до всіх життєвих відносин і принципів. Це ще гірший режим, ніж колоніалізм і рабовласництво. Через узаконення одностатевих шлюбів всі людські норми перевернені догори ногами, настає легалізація злочинності і беззаконня та покарання невинних жертв. Такого ступеня злочинності не було навіть при найжорстокішій диктатурі, яка коли-небудь існувала у світі. Це сатанізація Європи і її запланований геноцид. Ці злочини є важчими, ніж злочини фашистських проводирів і фашистських катів, засуджених у Нюрнберзі. Мислення змінюється так, щоб нормою стало анти-сумління, тобто цинізм і егоїзм. Моральні люди приречені на тотальне безправ’я, тому що не буде існувати ні інституції, ні закону, які би їх захистили. Буде запроваджена тотальна злочинність, а замість справедливості –  несправедливість.

Гомосексуальні закони, включаючи антидискримінаційні закони, базуються на принципі, що жертва карається, а злочин називається правом. Ці закони формують нові життєві принципи, новий спосіб мислення, і такий державний режим, який, по суті, ідентичний пеклу. Нове покоління, що буде виростати на цих принципах, буде вже станізоване і вже не матиме жодного сумління. Воно знищить само себе, і не буде потрібно ніякої війни. А цього прагнуть і будівничі т.зв. Нового Світового Порядку – голокосту планети.

У взаємні відносини замість взаємної людської любові прийде ненависть, замість довіри – підозри, замість справедливості – несправедливість, замість вдячності – помста. Людська природа деградуватиме нижче рівня тварини, аж до рівня демона. Тварина керується інстинктами, даними від Бога, але людина, яка усунула сумління і здоровий глузд, стає втіленим демоном. Соціальний принцип, який  замінить нормальну сім'ю т.зв. одностатевими подружжями, створить новий тип суспільства, який стане автогеноцидним і антигуманним. До цього самознищення веде психологічна маніпуляція т.зв. позитивними поняттями. Говориться про «права дітей», «права жінок», а насправді йдеться про  найважчу тиранію і злочини проти дітей та жінок-матерів.

Так звані зміни до законодавства, які є професійним обманом, містять ряд неясних і двозначних понять, які не зрозуміє навіть юрист. Вони пояснюються залежно від ідеології, яка прийшла до влади. Сьогодні це збочена гендер-ідеологія.

У книзі Одкровення описана влада звіра, який перейняв владу у всіх правителів світу і хулив усе, що є Боже (пор.Об.13). В даний час доходить до того, що всі Богом дані принципи перекручуються.

Справедливі закони, які базуються на Божих Заповідях, створюють умови для здорових міжлюдських відносин, заснованих на справедливості, де зло є назване злом, добро – добром, правда – правдою, а брехня – брехнею.

Візантійський Вселенський Патріархат в цей критичний час звертається до урядів держав, які входять до Європейського Союзу, щоб вони відмовилися приймати рішення Суду Європейського Союзу, яке є для них  автогеноцидним. Навпаки, вимагайте, щоб Суд Європейського Союзу був скасований як злочинна організація, гірша від фашистської системи.

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

 

+ Методій, ЧСВВр                       + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

 

Львів, Україна, 15.12.2013р.

 

Копії:

- Депутатам Європейського Парламенту

- Президентам Росії, Білорусі, України

- Церковним лідерам окремих держав ЄС

- ЗМІ 



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---







Copyright 2006-2024 © Международная газета "Родная газета"
Информационная политика международной газеты «Родная газета» http://rodnaya.bytdobru.info/o-gazete/#anchor164
Копирование материалов приветствуется. Будем благодарны за ссылку на наш сайт.
Ответственность за содержание информации несёт её автор.
Разработка сайта http://devep.ru