Информационная база Движения
создателей родовых поместий


Информационная база Движения создателей родовых поместий


Мы в соц. сетях:





Хорошие газеты
Быть добру Международная газета
"Быть добру"


Газета Родовое поместье Международная газета
"Родовое поместье"

Подписаться на рассылки
Подпишись на рассылку "Быть добру"
Рассылка для тех, кто совершенствует среду обитания: как сделать, чтобы всем было хорошо. А на Земле быть добру!

Рассылка группы Google "Быть добру" Электронная почта (введите ваш e-mail):

Рассылка Subscribe.Ru "Быть добру"
Подписаться письмом

Подпишись на рассылку "Движение создателей родовых поместий"
Рассылка для тех, кому интересен образ жизни на земле в гармонии с природой в своём родовом поместье. Родовое поместье – малая родина.

Рассылка группы Google "Движение создателей родовых поместий" Электронная почта (введите ваш e-mail):





















Депутати ЄС прийняли закон, який передбачає легалізацію гомо-"шлюбів" і всиновлення дітей

05 февраля 2014, 21:37

Вчора, 4 лютого 2014 р., депутати Європарламенту прийняли т. зв. «рапорт Луначека», згідно з яким, сексуальним меншинам надається більше прав і порушується принцим субсидіарності.

Вчора депутати Європарламенту прийняли резолюцію «про план унії стосовно гомофобії і дискримінацію за ознакою сексуальної орієнтації і статевої приналежності». Так званий «рапорт Луначека» передбачає легалізацію гомо-"шлюбів" і всиновлення ними дітей. 394 депутати проголосували "за", 176 - "проти", 72 - утрималися, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Католицький медіа-центр.

У Європі панують найвищі стандарти збереження прав людини, які служать усім, незалежно від сексуальної орієнтації. У той же час це дозволяє переконувати, що сьогодні ключовою проблемою у цій сфері є реалізація кожного постулату сексуальних меншин. Це - надмірна чутливість, – вважає депутат Європарламенту Конрад Шиманські.

"Рапорт Луначека" відкриває двері визнанню широких привілеїв для гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів і інтерсексуалів. На практиці це означає рівність їх партнерств у правах з традиційним подружжям, а, отже, й у всиновленні дітей. «Європейський парламент приготував черговий документ, який не лише явно порушує принцип субсидіарності, але став жалюгідною ілюстрацією ідеологічного фанатизму. Звинувачення у "гомофобії" сьогодні є тим києм, яким фанатично користуються, щоби бити всіх, хто наважується виступити проти», - коментує Ришард Легутко. Євродепутат підкреслює, що запропоновані зміни дають гомосексуалістам більший доступ до фондів ЄС для реалізації своєї "політики рівності". За словами Ришарда Легуткі, «немає більшої дурниці, ніж твердження, що гомосексуалістів репресують».

«Навпаки, вони на даний час є найбільш привілейованими. Гомосексуалісти-радикали стають все більш агресивними, тому що все їм сходить з рук. Група хуліганів-лесбіянок напали на бельгійського архієпископа в університеті у Брюсселі. Вчені, які повідомляють хоч про найменший сумнів щодо цієї плачевної інституції, названої гомосексуальним "подружжям", піддаються переслідуванню і терору. Список таких ганебних дій є великий і збільшується з кожним днем. Європарламент повинен виступити на захист правдивих жертв, а не ставати спільником злочинців», - сказав європосол партії "Право і Справедливість" (ПіС).

Депутати ПіС у Європарламенті підтримали альтернативний проект резолюції, запропонованої італійськими і французькими послами EFD (фракція Європа свободи і демократії), яка підкреслює відповідальність держав-членів за проведення політики у цих сферах.

«Цей звіт є проявом політкоректності…, - говорить Конрад Шиманські з ПіС. – З одного боку, правовий стан ЄС нагинається до своїх меж, а, з іншого боку, пропонує чергові зміни, щоби тематика стала у центрі політичної ідентичності Європейського Союзу. Запропоновані зміни права ЄС порушують право поляків до своєї ідентичності стосовно того, як реалізовувати конституційну норму рівності громадян перед законом. Цей ідеологічний диктат компроментує кожного, хто висловив підтримку цьому документу», - ствердив для KAI польський євродепутат.

http://www.kyrios.org.ua/news/world/11732-deputati-es-prijnjali-zakon-peredbachae-legalizatsiju-gomoshljubiv-i-vsinovlennja-ditej.html



Поделиться в соц. сетях


--- Подпишись на рассылку "Быть добру"... --- --- Информационная политика портала... ---

--- Приобрести экотовары "Быть добру"... ---







Copyright 2006-2024 © Международная газета "Родная газета"
Информационная политика международной газеты «Родная газета» http://rodnaya.bytdobru.info/o-gazete/#anchor164
Копирование материалов приветствуется. Будем благодарны за ссылку на наш сайт.
Ответственность за содержание информации несёт её автор.
Разработка сайта http://devep.ru